Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6799
Title: | Використання ІЧ-сушарки для сушки овочів та фруктів |
Authors: | Білий, О. Г. |
Keywords: | ІЧ-сушарки;сушіння овочів;сушіння фруктів;схема ІЧ-сушарки;збереження вітамінів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 16 |
Abstract: | Для повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати ІЧ-сушарки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6799 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІКТ - 58-16.pdf | 269.97 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.