Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6792
Title: Вдосконалення конструкції машини для подрібнення м’яса
Authors: Третяк, К. О.
Keywords: вовчок;температури нагрівання м'яса;подрібнювальні ножі;фарш
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 13
Abstract: Пропонується модернізувати конструкцію вовчка, який буде дозволяти здійснювати тонке подрібнення і одночасне змішування, підвищення продуктивності і регулювання температури нагрівання м'яса порівняно з найближчим аналогом.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6792
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІКТ - 58-13.pdf296.59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.