Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6560
Title: | Стратегічні напрямки розвитку м’ясопереробних підприємств |
Authors: | Кашуба, Н. І. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Keywords: | діяльність м’ясопереробних підприємств;ринок м’яса;стратегія підприємства;товарна політика підприємства |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Соціально-економічні та правові чинники розвитку національної економіки України: облікові, аналітичні та контрольні аспекти в сучасних умовах інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції;(C. 298-301) |
Abstract: | Стабільний довгостроковий розвиток підприємства можливий лише за умови визначення чітких довгострокових цілей і розробки конкретних шляхів їх досягнення. Стратегія, на основі якої менеджмент підприємства буде здійснювати управління його діяльністю, дозволить йому не тільки активно розвиватися, а й забезпечить довгострокові конкурентні переваги. Оскільки в Україні відбувся перехід до ринкової економіки, що зумовило збільшення кількості підприємств у всіх галузях народного господарства, питання розробки стратегії є надзвичайно актуальним. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6560 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.