Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6550
Title: | Основні параметри конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Іванова, О. Г. |
Keywords: | конкурентоспроможність;якість;забезпечення конкурентоспроможності;планування конкурентоспроможності |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 59-60 |
Abstract: | Конкурентоспроможність будь-якої продукції може бути визначена тільки в результаті її порівняння з іншим виробом і тому є відносним показником. За своєю суттю вона являє собою характеристику продукції, яка відображатиме її відмінність від товару-конкурента за ступенем задоволення конкретної суспільної потреби. Для того щоб з'ясувати рівень конкурентоспроможності якого-небудь виробу, необхідно враховувати витрати споживача по покупці товару і його подальшому використанню. Таким чином, конкурентоспроможність продукції є найважливішим показником ефективності діяльності підприємств. Від неї залежить позиція підприємства на ринку, його фінансове становище. Тому забезпечення конкурентоспроможності продукції має займати першорядне значення в стратегії і тактиці розвитку підприємства. Цьому сприяє наявність чіткої методики оцінки та планування конкурентоспроможності. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6550 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-9-10.pdf | 174.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.