Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6542
Title: | Методи оцінки конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Воробйова, А. |
Keywords: | конкурентоспроможність;ринкова економіка;оцінка конкурентоспроможності продукції;диференціальний метод оцінки;фактори конкурентоспроможності |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 55-56 |
Abstract: | Конкурентоспроможність товару відображає міру його привабливості для кінцевого споживача. Але параметри і фактори конкурентоспроможності, значущі як для виробника, так і для споживача, часто виявляються невизначеними. Це перешкоджає вдосконаленню та зміцненню позицій за тими параметрами, що задовольняють очевидні та приховані потреби споживачів. Звідси перспективним завданням є розроблення нових та вдосконалення існуючих методик визначення конкурентоспроможності продукції для адекватної оцінки конкурентної позиції продукції на ринку. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6542 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-5-6.pdf | 142.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.