Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 126181 "Спосіб приготування яблучного соку" |
Authors: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Угольніков, В. В. Світличний, О. О. |
Keywords: | яблучний сік;приготування;купажування;гомогенізація;заморожування;волоські горіхи |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Спосіб приготування яблучного соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подріб-нення, отримання яблучного соку, купажування, гомогенізацію, розфасовування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20±2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20±2 °C. Сік отримують з усього плоду з видаленням насіння і очищенням шкірки, купажують його з подрібненими ядрами волоських горіхів воскової стиглості, сиропом варення з зелених волоських горіхів, цукром буряковим, кислотою лимонною при оптимальному співвідношенні відповідної сировини |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
49. Пат. 126181 Cпосіб приготування яблучного соку.pdf | 156.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.