Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458
Title: Опис до патенту на корисну модель № 126181 "Спосіб приготування яблучного соку"
Authors: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Угольніков, В. В.
Світличний, О. О.
Keywords: яблучний сік
приготування
купажування
гомогенізація
заморожування
волоські горіхи
Issue Date: 2018
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб приготування яблучного соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подріб-нення, отримання яблучного соку, купажування, гомогенізацію, розфасовування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20±2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20±2 °C. Сік отримують з усього плоду з видаленням насіння і очищенням шкірки, купажують його з подрібненими ядрами волоських горіхів воскової стиглості, сиропом варення з зелених волоських горіхів, цукром буряковим, кислотою лимонною при оптимальному співвідношенні відповідної сировини
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49. Пат. 126181 Cпосіб приготування яблучного соку.pdf156,33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.