Опис до патенту на корисну модель № 126181 "Спосіб приготування яблучного соку"
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Анотація
Спосіб приготування яблучного соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подріб-нення, отримання яблучного соку, купажування, гомогенізацію, розфасовування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20±2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20±2 °C. Сік отримують з усього плоду з видаленням насіння і очищенням шкірки, купажують його з подрібненими ядрами волоських горіхів воскової стиглості, сиропом варення з зелених волоських горіхів, цукром буряковим, кислотою лимонною при оптимальному співвідношенні відповідної сировини