Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6456
Title: | Складові айдентики бренду у формуванні конкурентних переваг |
Authors: | Бовкун, Г. О. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Keywords: | споживач;бренд;товарна марка;бренд-менеджмент |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Стратегічні перспективи розвитку промислових регіонів України в умовах економічної турбулентності: Всеукр. студент. науково-практ. конф.(Маріуполь, 10 січня 2019 р.): тези доп. ДВНЗ«ПДТУ»;(С. 214-215) |
Abstract: | Найчастішою помилкою є сприйняття понять «бренд» та «торгова марка» як тотожних. Бренд – це філософія торгової марки, сукупність різних властивостей продукту: його назви, ціни, упаковки, історії, репутації та засобів просування. Комплексне враження, що виникає у споживачів при згадуванні назви продукту. У той же час торгова марка – це платформа для створення бренду. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6456 |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7...ВСНПК_ЕП_Марiупол__2019-Бовкун.pdf | 418.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.