Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6432
Title: | Підвищення якості двошарового мармеладу з використанням крохмальних сиропів |
Authors: | Корж, А. А. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | пастильно-мармеладні вироби;двошаровий мармелад;регулятори консистенції;плодово-ягідна сировина;полідекстроза |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 19 |
Abstract: | В результаті досліджень встановлено, що заміна глюкози, патоки і половини цукру в рецептурі желейного шару дозволяє отримати драглі з необхідними структурними властивостями. При повній заміні всіх цукристих компонентів на крохмальні сиропи спостерігається зниження міцності драглю на пектині на 36%, а на агарі – на 45%. Показано, що повна заміна всіх цукристих компонентів сиропами супроводжується зниженням в 1,8 разів в'язкості мармеладних мас на пектині і збільшенням в 2,5 рази – на агарі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6432 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-19.pdf | 580.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.