Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку"
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Анотація
Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною