Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T06:45:04Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T06:45:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401 | - |
dc.description.abstract | Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | соки | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
34. Пат. 123282 Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку.pdf | 186.7 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.