Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Title: Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку"
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: заморожування
харчова промисловість
соки
Issue Date: 2018
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Appears in Collections:Патенти

Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.