Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | заморожування;харчова промисловість;соки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
34. Пат. 123282 Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку.pdf | 186.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.