Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6322
Title: | Методика розрахунку дисперсності молочної ємульсії в пульсаційному і струминному гомогенізаторах |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Левченко, Л. |
Keywords: | гомогенізатор;молочна емульсія;фази молока |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Соціально-економічний розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції;(С. 315-317) |
Abstract: | Для знов розроблюваних гомогенізаторів одним з найважливіших завдань є визначення взаємозв'язку конструктивно-кінематичних його параметрів з дисперсністю емульсії після обробки. Пульсаційний (ПГ) і струминний гомогенізатор з роздільним подаванням жирової фази (СГРВ) є одними з найбільш перспективних і високоефективних конструкцій для диспергування жирової фази молока. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6322 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ_Beregany (4) (1)-315-317.pdf | 537.16 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.