Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Название: Подрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр.
Авторы: Мартинов, В. І.
Бойко, В.С.
Ключевые слова: подрібнення м'яса
Дата публикации: 2011
Издательство: ТДАТУ; наук. бібліотека
Описание: Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Располагается в коллекциях:Бібліографічні покажчики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc107 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.