Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Title: | Подрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр. |
Authors: | Мартинов, Володимир Іванович Мартынов, Владимир Иванович Martynov, Volodymyr Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn |
Keywords: | подрібнення м'яса |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ТДАТУ; наук. бібліотека |
Description: | Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62 |
Appears in Collections: | Тематична бібліографія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc | 107 kB | Microsoft Word | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.