Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Title: Подрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр.
Authors: Мартинов, Володимир Іванович
Мартынов, Владимир Иванович
Martynov, Volodymyr
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Keywords: подрібнення м'яса
Issue Date: 2011
Publisher: ТДАТУ; наук. бібліотека
Description: Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Appears in Collections:Тематична бібліографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc107 kBMicrosoft WordView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.