Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 131543 "Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Постол, Юлія Олександрівна Постол, Юлия Александровна Postol, Yuliia Гарнага, Владислав Валерійович Гарнага, Владислав Валерьевич Harnaha, Vladyslav |
Keywords: | вимірювальна техніка;вимірювальний міст-потенціометр;датчики вимірювання температури;секундомір;посуд Дьюара;коефіцієнт теплопровідності харчових продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах містить вимірювальний міст-потенціометр з джерелом живлення та перемикачем, зразок харчового продукту, датчики вимірювання температури, секундомір. При цьому зразок харчового продукту зі встановленими в ньому через визначену відстань, починаючи від центру до поверхні, декількома термопарами, градуйованими в інтервалі температур від плюс 50 до мінус 50 °C, встановлено в посудину Дьюара з низькокиплячою рідиною. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
патен 131543 январь 2019.pdf | 391.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.