Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138
Название: Опис до патенту на корисну модель № 131543 "Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах"
Авторы: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Постол, Юлія Олександрівна
Постол, Юлия Александровна
Postol, Yuliia
Гарнага, Владислав Валерійович
Гарнага, Владислав Валерьевич
Harnaha, Vladyslav
Ключевые слова: вимірювальна техніка
вимірювальний міст-потенціометр
датчики вимірювання температури
секундомір
посуд Дьюара
коефіцієнт теплопровідності харчових продуктів
Дата публикации: 2019
Издательство: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Краткий осмотр (реферат): Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах містить вимірювальний міст-потенціометр з джерелом живлення та перемикачем, зразок харчового продукту, датчики вимірювання температури, секундомір. При цьому зразок харчового продукту зі встановленими в ньому через визначену відстань, починаючи від центру до поверхні, декількома термопарами, градуйованими в інтервалі температур від плюс 50 до мінус 50 °C, встановлено в посудину Дьюара з низькокиплячою рідиною.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
патен 131543 январь 2019.pdf391,26 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.