Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2019-03-12T12:19:34Z-
dc.date.available2019-03-12T12:19:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6112-
dc.description.abstractОстанніх 5 років у світі в процесі зберігання щорічно втрачається близько 20% зібраного зерна, що становить одну з найпоширеніших сільськогосподарських культур України. Причинами цих втрат, в основному, є життєдіяльність комах-шкідників і поразка зерна пліснявими грибами. Технології консервації зерна методом охолодження у значній мірі знижують ці втрати, обробляючи мільйони тонн зернових, олійних культур, рису, кукурудзи та інших злаківuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectаналіз метрологічних умовuk
dc.subjectтепломасообмінні характеристикиuk
dc.subjectгігроскопічна взаємодіяuk
dc.subjectаераційний чинникuk
dc.subjectконструкції експериментального обладнанняuk
dc.subjectекспериментальне оснащенняuk
dc.subjectвимірювальне оснащенняuk
dc.subjectоцінка коефіцієнта теплопровідностіuk
dc.titleОбгрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання: дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12uk
dc.typeAutoreferatuk
Appears in Collections:Дисертації, автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дисертація Верхоланцева.pdf10.35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.