Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6112
Title: | Обгрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання: дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 |
Authors: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | аналіз метрологічних умов;тепломасообмінні характеристики;гігроскопічна взаємодія;аераційний чинник;конструкції експериментального обладнання;експериментальне оснащення;вимірювальне оснащення;оцінка коефіцієнта теплопровідності |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Abstract: | Останніх 5 років у світі в процесі зберігання щорічно втрачається близько 20% зібраного зерна, що становить одну з найпоширеніших сільськогосподарських культур України. Причинами цих втрат, в основному, є життєдіяльність комах-шкідників і поразка зерна пліснявими грибами. Технології консервації зерна методом охолодження у значній мірі знижують ці втрати, обробляючи мільйони тонн зернових, олійних культур, рису, кукурудзи та інших злаків |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6112 |
Appears in Collections: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
дисертація Верхоланцева.pdf | 10.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.