Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6041
Title: | Заморожування і охолоджування харчових продуктів: науково-допоміжний бібліографічний покажчик за 2008-2011 рр. |
Authors: | Мартинов, Володимир Іванович Мартынов, Владимир Иванович Martynov, Volodymyr |
Keywords: | охолодження;заморожування;вакуумне охолодження;харчові продукти |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний ун-т; наукова бібліотека |
Abstract: | Технології зберігання сільськогосподарської продук-ції стали невід’ємною частиною стратегії зберігання тимча-сових і резервних запасів продовольчих товарів. Одним із різновидів їх є швидке заморожування продукції, яка швид-ко псується. Це дозволяє вирішити проблему цілорічного постачання населенню високоякісної плодоовочевої сиро-вини. У даному напрямі в ТДАТУ проводяться науково - дослідницькі роботи під керівництвом доцентів Загорко Н.П. і Ломейко О.П. Враховуючи актуальність проблеми, наукова бібліотека ТДАТУ підготувала справжній покажчик що охоплює українську і російську літературу переважно за 2008-2010рр. Розташування матеріалу систематичне, усере-дині рубрик в алфавіті авторів і заголовків робіт і номерів патентів. Бібліографічній опис видань виконано мовою оригі-налу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені спе-цифікою матеріалів. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, сту-дентам ТДАТУ |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6041 |
Appears in Collections: | Тематична бібліографія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zamorozhuvannya i oholodzhennya harchovih produktiv naukovo-dopomizhniy bibliografichniy pokazhchik za 2008-2011rr. (137 nazv).pdf | 413.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.