Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5827
Название: Rheology of the pulp of castor-oil seeds and its effect on the process of pressing
Авторы: Didur, Volodymyr
Дідур, Володимир Аксентійович
Дидур, Владимир Аксентиевич
Didur, В. В.
Vereshchaga, A.
Ключевые слова: castor-oil seeds
process of pressing oil
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Advances of science: Proceedings of articles the international scientific conference. Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018;(P. 609-618)
Краткий осмотр (реферат): Structural and mechanical properties of pulp are represented as a two-phase system, in which phase relation through time varies in the process of deformation. The pulp consists of gel and oil parts. The gel phase is a coarse-dispersed gel powder, which is complex in chemical composition and has hydrophilic properties. The liquid phase is oil with solutes dissolved in it, located on the widely developed inner and outer surface of the particles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5827
Располагается в коллекциях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ilovepdf_com-609-618.pdf7,82 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.