Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5805
Title: | Методика виконання індивідуального завдання з дисципліни «Машини та обладнання для тваринництва» |
Other Titles: | Методика выполнения индивидуального задания по дисциплине «Машины и оборудования для животноводства» Method of the individual job processing on discipline of «Machine and equipment for a stock-raising» |
Authors: | Скляр, Олександр Григорович Скляр, Александр Григорьевич Skliar, Oleksandr Скляр, Радміла Вікторівна Скляр, Радмила Викторовна Skliar, Radmila |
Keywords: | продуктивність;потужність приводу;конструктивні параметри;коренебульбомийка;горизонтально-дискова коренерізка;відцентрова коренерізка |
Issue Date: | 2011 |
Series/Report no.: | Збірник науково-методичних праць «Удосконалення навчально-виховного процесув вищому навчальному закладі»;Вип. 15 (С. 192-196) |
Abstract: | UK: В статті описано методику виконання індивідуального завдання на тему «Визначення основних технологічних і конструктивних параметрів машин і обладнання тваринницьких ферм» для студентів З курсу за напрямом 6.100 102 - Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва. RU: В статье описано методику выполнения индивидуального задания на тему «Определение основных технологических и конструктивных параметров машин и оборудования животноводческих ферм» для студентов 3 курса направления «Процессы, машины и оборудование агропромышленного производства». EN: In the article the method of the individual job processing is described on a theme «Determination of basic technological and structural parameters of machines and equipment of stock-raising farms» for students 3 courses of direction "Processes, machines and equipment of agroindustrial production" |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5805 |
Appears in Collections: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.