Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2019-02-07T13:25:31Z-
dc.date.available2019-02-07T13:25:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5774-
dc.description.abstractДисертація присвячена вирішенню важливої науково-прикладної проблеми харчової промисловості України, яка полягає в недостатній техніко-технологічній ефективності виробництва питного молока та молочних продуктів, що в значній мірі обумовлена низькою ефективністю технологічних процесів їх промислового виробництва, а також вирішенню науково-технічної проблеми, яка полягає в недостатньому розвитку науково-теоретичних основ гідродинамічного диспергування жирової фази молока. Наукова гіпотеза роботи міститься у розвитку теорії гідродинамічного диспергування молочної емульсії, що ґрунтується на створенні відносної швидкості дисперсної та дисперсійної фаз та зв'язку цього чинника з прискоренням руху потоку емульсії. Оптимізація процесу диспергування з метою підвищення прискорення потоку та (або) відносної швидкості фаз емульсії дозволить підвищити енергоефективність гомогенізаторів молока.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectвиробництво молокаuk
dc.subjectмолокопродуктиuk
dc.subjectхарчова промисловостьuk
dc.subjectмолочні емульсіїuk
dc.subjectдиспергування жирової фазиuk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.titleРозвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. ... доктора техн. наук: 05.18.12uk
dc.typeAutoreferatuk
Appears in Collections:Дисертації, автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дисертація.pdf7.01 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.