Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМироничева, О. С.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2016-04-27T10:21:20Z-
dc.date.available2016-04-27T10:21:20Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіПuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України: електр. фах. видання;№ 7(23)-
dc.subjectсубстратuk
dc.subjectглива звичайнаuk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.titleПорівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1566.pdf148.7 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.