Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мироничева, О. С. | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-27T10:21:20Z | - |
dc.date.available | 2016-04-27T10:21:20Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУБіП | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України: електр. фах. видання;№ 7(23) | - |
dc.subject | субстрат | uk |
dc.subject | глива звичайна | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | мікроорганізми | uk |
dc.subject | врожайність | uk |
dc.title | Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.