Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів
Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів
Вантажиться...
Файли
1566.pdf
(148.7 KB)
Дата
2011
Автори
Мироничева, О. С.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
НУБіП
Анотація
Опис
Ключові слова
субстрат
,
глива звичайна
,
термічна обробка
,
мікроорганізми
,
врожайність
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ