Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Title: | Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів |
Authors: | Мироничева, О. С. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | субстрат;глива звичайна;термічна обробка;мікроорганізми;врожайність |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | НУБіП |
Series/Report no.: | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України: електр. фах. видання;№ 7(23) |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.