Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759
Title: Ефективність вакуумного охолодження рослинної продукції
Authors: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Keywords: збереження якості;консервація холодом;підморожування;заморожування;тривале зберігання;вакуумний спосіб охолоджування;збільшення терміну зберігання;вакуумний насос;вакуумна камера
Issue Date: 2008
Publisher: "Елтон-2"
Series/Report no.: Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;№ 93 (С. 53-55)
Abstract: Одним з основних резервів збереження якості і зниження втрат швидкопсувних харчових продуктів є їх консервація холодом. Сучасні технології такої консервації зводяться до послідовно здійснюваних операцій охолоджування, підморожування, заморожування, тривалого зберігання, розморожування і утеплення продуктів перед їх використанням або подальшою переробкою. Кожна з цих операцій має свої тимчасові рамки і принципові особливості і виконується за допомогою спеціального технологічного устаткування
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.