Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759
Title: | Ефективність вакуумного охолодження рослинної продукції |
Authors: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | збереження якості;консервація холодом;підморожування;заморожування;тривале зберігання;вакуумний спосіб охолоджування;збільшення терміну зберігання;вакуумний насос;вакуумна камера |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | "Елтон-2" |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;№ 93 (С. 53-55) |
Abstract: | Одним з основних резервів збереження якості і зниження втрат швидкопсувних харчових продуктів є їх консервація холодом. Сучасні технології такої консервації зводяться до послідовно здійснюваних операцій охолоджування, підморожування, заморожування, тривалого зберігання, розморожування і утеплення продуктів перед їх використанням або подальшою переробкою. Кожна з цих операцій має свої тимчасові рамки і принципові особливості і виконується за допомогою спеціального технологічного устаткування |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5759 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17.Ломейко О.П. Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.