Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730
Название: Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на регіональному рівні
Авторы: Легеза, Дар'я Георгіївна
Легеза, Дарья Георгиевна
Leheza, Daria
Ключевые слова: конкурентоспроможність
пшениця
ячмінь
соняшник
ріпак
ефективність реалізації
показник конкурентоспроможності
Дата публикации: 2015
Издательство: КНЕУ
Серия/номер: Економіка та підприємництво: збірник наукових праць молодих учених та аспірантів (у 2 частинах);Частина 2 № 34-35 (С. 166-179)
Краткий осмотр (реферат): Методика дослідження конкурентоспроможності проводиться через використання інтегрального показнику. Це надає можливість розрахувати та порівняти між собою конкурентоспроможність різних видів продукції протягом 2012—2014 років. Результати дослідження ґрунтуються на аналізі показників ефективності реалізації продукції сільськогосподарськими підприємствами на регіональному рівні. Автор обґрунтовує рівень конкурентоспроможності підприємств залежно від їх умов реалізації продукції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730
Располагается в коллекциях:кафедра Менеджмент

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3-166-179.pdf412,5 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.