
ISSN: 2524-0714
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730
Название: | Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на регіональному рівні |
Авторы: | Легеза, Дар'я Георгіївна Легеза, Дарья Георгиевна Leheza, Daria |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність пшениця ячмінь соняшник ріпак ефективність реалізації показник конкурентоспроможності |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | КНЕУ |
Серия/номер: | Економіка та підприємництво: збірник наукових праць молодих учених та аспірантів (у 2 частинах);Частина 2 № 34-35 (С. 166-179) |
Краткий осмотр (реферат): | Методика дослідження конкурентоспроможності проводиться через використання інтегрального показнику. Це надає можливість розрахувати та порівняти між собою конкурентоспроможність різних видів продукції протягом 2012—2014 років. Результати дослідження ґрунтуються на аналізі показників ефективності реалізації продукції сільськогосподарськими підприємствами на регіональному рівні. Автор обґрунтовує рівень конкурентоспроможності підприємств залежно від їх умов реалізації продукції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730 |
Располагается в коллекциях: | кафедра Менеджмент |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-166-179.pdf | 412,5 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Google ScholarTM
Проверить
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.