Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595
Title: | Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок |
Authors: | Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Suharenko, Olena |
Keywords: | антиоксиданти;адаптивні реакції організму;продуктивність качок;антиоксидантні препарати;тепловий стрес;годівля птиці;вітаміностабілізуючий ефект |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Вісник ДАУ: біологічно активні речовини в раціонах тварин;№ 2 (23), т. 1 (С. 174 - 178) |
Abstract: | Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2008 ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ.pdf | 280.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.