Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5569
Title: Підвищення ефективності процесу подрібнення зерна при приготуванні комбікормів
Authors: Болтянський, Борис Володимирович
Болтянский, Борис Владимирович
Boltianskyi, Borys
Keywords: молоткові дробарки;процес подрібнення зерна;приготування комбікормів;сепарація зерна;подрібнення дробарки зерна прямого удару;дробильні камери
Issue Date: 2017
Publisher: ЦНТУ
Series/Report no.: Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1–3 листопада 2017 р.);С. 35-37
Abstract: Для подрібнення зерна застосовують різни типи подрібнювачів. Найбільшого розповсюдження отримали молоткові дробарки. Але такі машини мають суттєвий недолік. У конструкціях молоткових дробарок закладено принципи подрібнення зерна, що зумовлюють переподрібнення значної частини маси. Великі частки, які потрапляють в зону молотків, мають більшу інерційність і розміщаються на периферії шару на поверхні решета. Вони закривають вихід більш дрібним часткам, які відтискуються до центра обертання ротора й додатково подрібнюються, що веде до зниження якості одержуваного продукту та підвищення енерговитрат. Тому вдосконалення процесу подрібнення зерна з метою поліпшення якості готового продукту є актуальним і важливим завданням.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5569
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-36-38.pdf523.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.