Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5569
Title: | Підвищення ефективності процесу подрібнення зерна при приготуванні комбікормів |
Authors: | Болтянський, Борис Володимирович Болтянский, Борис Владимирович Boltianskyi, Borys |
Keywords: | молоткові дробарки;процес подрібнення зерна;приготування комбікормів;сепарація зерна;подрібнення дробарки зерна прямого удару;дробильні камери |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ЦНТУ |
Series/Report no.: | Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1–3 листопада 2017 р.);С. 35-37 |
Abstract: | Для подрібнення зерна застосовують різни типи подрібнювачів. Найбільшого розповсюдження отримали молоткові дробарки. Але такі машини мають суттєвий недолік. У конструкціях молоткових дробарок закладено принципи подрібнення зерна, що зумовлюють переподрібнення значної частини маси. Великі частки, які потрапляють в зону молотків, мають більшу інерційність і розміщаються на периферії шару на поверхні решета. Вони закривають вихід більш дрібним часткам, які відтискуються до центра обертання ротора й додатково подрібнюються, що веде до зниження якості одержуваного продукту та підвищення енерговитрат. Тому вдосконалення процесу подрібнення зерна з метою поліпшення якості готового продукту є актуальним і важливим завданням. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5569 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-36-38.pdf | 523.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.