Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438
Title: | Оцінка ринкового потенціалу підприємства для посилення його конкурентних позицій на міжнародному ринку м’яса птиці |
Authors: | Цемашко, Ю. М. |
Keywords: | світовий ринок;ринок м'яса птиці;види м’яса |
Issue Date: | 2015 |
Series/Report no.: | Міжнародні економічні відносини та розвиток міжнародного бізнесу за сучасних умов глобалізації світогосподарських зв’язків : збірник статей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених;С. 172-174 |
Abstract: | UK: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників м’яса птиці на світовому ринку, проблеми та перспективи їх розвитку. RU: Рассмотрены основные направления повышения конкурентоспособности отечественных производителей куриного мяса на международном рынке, проблемы и перспективы их развития. EN: The substantive ways of the competitiveness strengthening of national chicken meat producers in the world market, problems and prospects of their development are revealed in the article. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-172-174.pdf | 355.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.