Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438
Title: Оцінка ринкового потенціалу підприємства для посилення його конкурентних позицій на міжнародному ринку м’яса птиці
Authors: Цемашко, Ю. М.
Keywords: світовий ринок;ринок м'яса птиці;види м’яса
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Міжнародні економічні відносини та розвиток міжнародного бізнесу за сучасних умов глобалізації світогосподарських зв’язків : збірник статей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених;С. 172-174
Abstract: UK: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників м’яса птиці на світовому ринку, проблеми та перспективи їх розвитку. RU: Рассмотрены основные направления повышения конкурентоспособности отечественных производителей куриного мяса на международном рынке, проблемы и перспективы их развития. EN: The substantive ways of the competitiveness strengthening of national chicken meat producers in the world market, problems and prospects of their development are revealed in the article.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5438
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-172-174.pdf355.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.