Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216
Название: Моделювання процесу калібрування насіння вишні
Авторы: Бондаренко, Лариса Юріївна
Vershkov, Oleksandr
Бондаренко, Лариса Юрьевна
Bondarenko, Larysa
Вершков, Олександр Олександрович
Вершков, Александр Александрович
Ключевые слова: експериментальні дослідження
калібрування
посівний матеріал
моделювання процесу
сортування
оптимальна область
Дата публикации: 2017
Издательство: ТДАТУ
Серия/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наук. фах. видання;Вип. 17, т. 2 (С. 89-94)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень процесу калібрування насіння вишні. Отримано математичну модель та оптимальну область протікання процесу. Встановлено раціональні режими, які забезпечать якісне калібрування насіння плодових кісточкових культур
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216
Располагается в коллекциях:кафедра Технічна механіка

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24.В.17,Т.2_2017&.pdf164,04 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.