Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155
Title: Вплив технологічних параметрів процесу сушки на якісні показники вихідного продукту сушіння
Authors: Тодоріко, Олексій Максимович
Тодорико, Алексей Максимович
Todoriko, Oleksii
Keywords: дефіцит енергоносіїв
вартість енергоносіїв
використання автономних засобів
сушіння плодоовочевої продукції
підготовка сировини
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Енергозабезпечення технологічних процесів: матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті І. І. Мартиненка та з нагоди 85-річчя Таврійського державного агротехнологічного університетум (Мелітополь, 8-9 червня 2017 р.);C. 91-93
Abstract: У світовій практиці у зв'язку з дефіцитом енергоносіїв, а також їх дорожнечею широке поширення отримує використання поновлюваних джерел енергії, вітрових, сонячних та ін. В південній частині України і особливо в сільській місцевості, де вартість енергоносіїв обходиться дорого товаровиробникам, ця проблема має виключно велике значення. Дорожчання паливно-енергетичних ресурсів призводить до використання автономних засобів на основі використання поновлюваних джерел енергії, як, наприклад, реалізація можливостей комплексного використання електроенергії для сушіння плодоовочевої продукції з використанням нових енергетично низькозатратних методів сушіння.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155
Appears in Collections:Новокаховський коледж ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.--tez-Melitopol-2017-91-93.pdf427,63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.