Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4882
Title: | Вплив різних концентрацій токоферолу на вміст білку в колеоптелях та коренях кукурудзи за умов хлоридного засолення |
Authors: | Бондаренко, М. О. |
Scientific director: | Колесніков, Максим Олександрович Колесников, Максим Александрович Kolesnikov, Maksym |
Keywords: | кукурудза;токоферол;біометричні показники;проростання кукурудзи |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Зб. наук. праць магістрантів і студентів ТДАТУ;Вип. 12, т. 4 |
Abstract: | Кукурудза одна з важливих зернових культур у світі після пшениці та рису. При вирощуванні кукурудзи на зрошенні виникає проблема вторинного засолення, що може негативно впливати на ріст, розвиток та продуктивність кукурудзи. Вирішення цієї проблеми можливе шляхом застосування препаратів адаптогенної дії при передпосівній обробці насіння та позакореневій обробці кукурудзи з метою регуляції ростових і продукційних процесів та корегування умов живлення. Метою роботи було з’ясувати особливості впливу токоферолу на біометричні показники, вміст білку за умов лабораторного засолення в період проростання кукурудзи. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4882 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.