Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коломоєць, О. В. | - |
dc.contributor.author | Колесніков, Максим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Колесников, Максим Александрович | - |
dc.contributor.author | Kolesnikov, Maksym | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Kalytka, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-21T09:13:03Z | - |
dc.date.available | 2018-11-21T09:13:03Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865 | - |
dc.description.abstract | UK: Стаття присвячена дослідженню амінокислотного складу соєвого шроту та антиоксидантного препарату стибіл, отриманого на його основі. Встановлено, що при взаемодії білкових інгредієнтів шроту з глюкозою в умовах реакції Майларда відбувається накопичення кислих та SH-вмісних амінокислот та зниження вмісту основних амінокислот. EN: The articles is devoted to the researching of aminoacids content of soybean and stibel antioxidant preparation, made on its basic. It’s established that interaction between protein’s ingredients and glucose under Maillard reaction’s condition led to the sour and SH-containing aminoacids accumulation and base aminoacids content decreasing. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Львівської нац. акад. вет. медицини;Т. 6, № 3 (ч. 3) (С. 98-102) | - |
dc.subject | реакція Майларда | uk |
dc.subject | соєвий шрот | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | амінокислотний склад | uk |
dc.title | Амінокислотний склад антиоксидантного препарату стибіл на основі соєвого шроту | uk |
dc.title.alternative | The aminoacids composition of stibel antioxidant preparation, made on soybean basic | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.