Амінокислотний склад антиоксидантного препарату стибіл на основі соєвого шроту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Коломоєць, О. В.
Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Kolesnikov, Maksym
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

UK: Стаття присвячена дослідженню амінокислотного складу соєвого шроту та антиоксидантного препарату стибіл, отриманого на його основі. Встановлено, що при взаемодії білкових інгредієнтів шроту з глюкозою в умовах реакції Майларда відбувається накопичення кислих та SH-вмісних амінокислот та зниження вмісту основних амінокислот. EN: The articles is devoted to the researching of aminoacids content of soybean and stibel antioxidant preparation, made on its basic. It’s established that interaction between protein’s ingredients and glucose under Maillard reaction’s condition led to the sour and SH-containing aminoacids accumulation and base aminoacids content decreasing.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By