Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865
Назва: Амінокислотний склад антиоксидантного препарату стибіл на основі соєвого шроту
Інші назви: The aminoacids composition of stibel antioxidant preparation, made on soybean basic
Автори: Коломоєць, О. В.
Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Kolesnikov, Maksym
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Ключові слова: реакція Майларда;соєвий шрот;антиоксиданти;амінокислотний склад
Дата публікації: 2004
Серія/номер: Науковий вісник Львівської нац. акад. вет. медицини;Т. 6, № 3 (ч. 3) (С. 98-102)
Короткий огляд (реферат): UK: Стаття присвячена дослідженню амінокислотного складу соєвого шроту та антиоксидантного препарату стибіл, отриманого на його основі. Встановлено, що при взаемодії білкових інгредієнтів шроту з глюкозою в умовах реакції Майларда відбувається накопичення кислих та SH-вмісних амінокислот та зниження вмісту основних амінокислот. EN: The articles is devoted to the researching of aminoacids content of soybean and stibel antioxidant preparation, made on its basic. It’s established that interaction between protein’s ingredients and glucose under Maillard reaction’s condition led to the sour and SH-containing aminoacids accumulation and base aminoacids content decreasing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf399.28 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.