Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849
Title: | Вплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персика |
Authors: | Герасько, Тетяна Володимирівна Герасько, Татьяна Владимировна Herasko, Tetiana |
Keywords: | органічне садівництво;персик;якість плодів;врожайність;рентабельність |
Issue Date: | 2012 |
Series/Report no.: | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Серія «Агрономія», Вип. 180 (С. 172-177) |
Abstract: | Цукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захисту |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4849 |
Appears in Collections: | Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.