Вплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персика

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

Цукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захисту

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By