Виробництво аерованих заморожених продуктів
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ОЛДІ-ПЛЮС
Анотація
UK: Стаття присвячена удосконаленню технології виробництва аерованих заморожених продуктів та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих аерованих соків з м'якоттю та наповнювачами. EN: The article is devoted to the improvement of the technology of production of aerated frozen products and presents options for improving the method of preservation using the rapid freezing and long-term low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable aeration juices with pulp and fillers.
Опис
Ключові слова
виробництво аерованих заморожених продуктів, тривале низькотемпературне зберігання, Мелітопольський черешневий заморожений фасований сік, яблучний сік з волоськими горіхами, Мелітопольський моркв'яно-гарбузовий сік з грушею та цукатами, Мелітопольський сливовий сік з вином «Бесараб» та родзинками, production of aerated frozen products, long-term low-temperature storage, Melitopol’s cherry frozen packed juice, apple juice with walnuts, Melitopol’s carrot-pumpkin juice with pear and candied fruits, Melitopol’s plum juice with wine "Besarab" and raisins