Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасько, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Герасько, Татьяна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Herasko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-20T08:46:12Z | - |
dc.date.available | 2018-11-20T08:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832 | - |
dc.description.abstract | Плоди персика, вирощені за органічною технологією, за середньою масою та розміром практично не відрізнялись від вирощених за традиційною технологією. Маса мезокарпія була значно більша у органічних варіантів. Проте врожайність була істотно вищою за хімічного захисту | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Білоцерків. нац. аграр. ун-т. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агробіологія: збірник наукових праць;Вип. 9(25) (С. 24-27) | - |
dc.subject | органічне садівництво | uk |
dc.subject | персик | uk |
dc.subject | врожайність | uk |
dc.subject | якість плодів | uk |
dc.title | Елементи продуктивності та якість плодів персика сорту Редхейвен за органічної технології вирощування | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 96.75 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати базовий опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.