Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2018-11-20T08:46:12Z-
dc.date.available2018-11-20T08:46:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832-
dc.description.abstractПлоди персика, вирощені за органічною технологією, за середньою масою та розміром практично не відрізнялись від вирощених за традиційною технологією. Маса мезокарпія була значно більша у органічних варіантів. Проте врожайність була істотно вищою за хімічного захистуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherБілоцерків. нац. аграр. ун-т.uk
dc.relation.ispartofseriesАгробіологія: збірник наукових праць;Вип. 9(25) (С. 24-27)-
dc.subjectорганічне садівництвоuk
dc.subjectперсикuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectякість плодівuk
dc.titleЕлементи продуктивності та якість плодів персика сорту Редхейвен за органічної технології вирощуванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf96.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.