Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832
Title: Елементи продуктивності та якість плодів персика сорту Редхейвен за органічної технології вирощування
Authors: Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Keywords: органічне садівництво;персик;врожайність;якість плодів
Issue Date: 2012
Publisher: Білоцерків. нац. аграр. ун-т.
Series/Report no.: Агробіологія: збірник наукових праць;Вип. 9(25) (С. 24-27)
Abstract: Плоди персика, вирощені за органічною технологією, за середньою масою та розміром практично не відрізнялись від вирощених за традиційною технологією. Маса мезокарпія була значно більша у органічних варіантів. Проте врожайність була істотно вищою за хімічного захисту
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf96.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.