Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832
Title: | Елементи продуктивності та якість плодів персика сорту Редхейвен за органічної технології вирощування |
Authors: | Герасько, Тетяна Володимирівна Герасько, Татьяна Владимировна Herasko, Tetiana |
Keywords: | органічне садівництво;персик;врожайність;якість плодів |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Білоцерків. нац. аграр. ун-т. |
Series/Report no.: | Агробіологія: збірник наукових праць;Вип. 9(25) (С. 24-27) |
Abstract: | Плоди персика, вирощені за органічною технологією, за середньою масою та розміром практично не відрізнялись від вирощених за традиційною технологією. Маса мезокарпія була значно більша у органічних варіантів. Проте врожайність була істотно вищою за хімічного захисту |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4832 |
Appears in Collections: | Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.