Стан антиоксидантної системи організму качок в період яйценосності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Kolesnikov, Maksym

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

UK: Досліджено стан ліпофільних та ферментативних компонентів антиоксидантної системи качок протягом яйцекладки. Зафіксовано падіння КТ активності та зростанням СОД, ГПО активності тканин качок в період яйценосності. Виявлено залежність вмісту МДА в печінці та крові качок від Е- та А-вітамінної забезпеченості тканин протягом яйцекладки. EN: The state of duck’s lipophylic and enzymatic antioxidant system during egg-layer period was investigated. It has established the decreasing of CAT activity and increasing of SOD, GPx activities of duck’s tissues. The relation between MDA and vitamin E, A content in duck’s hepatic and blood tissues during egg-layer period was found.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By