Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4738
Название: Науково-дослідна робота студентів – невід’ємна складова освітнього процесу у ВНЗ
Другие названия: Scientific-research work of students – an integral part of the educational process in universities
Авторы: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baiberova, Svitlana
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Ключевые слова: науково-дослідна робота студентів (НДРС)
науково-технічний прогрес (НТП)
харчова промисловість
освітній процес
вищий навчальний заклад (ВНЗ)
наукові гуртки
scientific-research work of students
scientific and technological progress
the food industry
the educational process
higher educational establishment
scientific circles
Дата публикации: 2015
Серия/номер: Збірник науково-методичних праць ТДАТУ;
Краткий осмотр (реферат): UK: У статті розглянута науково-дослідна робота студентів у вищих навчальних закладах як одна з найголовніших програм навчання; наведені актуальні проблеми для наукових досліджень у харчовій галузі України та обґрунтовано доцільність викладання дисципліни НДРС на 2-му курсі для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». EN: The article deals with the scientific-research work of students in higher education establishment as one of the most important educational programs. The actual problems for research in food industry of Ukraine were cited and the appropriateness of studying at the 2nd course for students specialty «Food Technologies and Engineering" was substantiated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4738
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16.pdf280,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.