Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 181-190 of 224 (Search time: 0.016 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Іноземна мова (англійська): методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» факультет економіки та бізнесу 2 курсГладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna
2018Методичні вказівки до практичних занять з курсу «Ділова німецька мова» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг»Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana
2020Контрольно-вимірювальні прилади з основами метрології: методичні вказівки до самостійної роботи студентівНестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina
2020Іноземна мова (англійська): метод. вказівки до самостійної роботи для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчанняКоваль, Ольга Юріївна; Коваль, Ольга Юрьевна; Koval, Olha
2018Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №5 на тему «Розрахунок і вибір посадок з натягом» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР БакалаврСірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, О. В.
2019Методичні розробки з організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська) (за фаховим спрямуванням)» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство» на основі повної загальної середньої освітиШевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana
2020Обладнання для виробництва борошняних смажених виробів (автомати для виготовлення пиріжків і пончиків): методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2018Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» (французька) для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності зі спеціальності 075 «Маркетинг» на основі бакалавра денної форми навчанняВиноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta
2019Оцінка величини заглиблювального моменту для переднєнавісних машин/знарядь. Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра).Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr
2019Методичні рекомендації для проведення семінарських занять з навчальної дисципліни «Методика викладання у вищій школі» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 263 «Цивільна безпека»Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna