Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11601
Title: | Обладнання для виробництва борошняних смажених виробів (автомати для виготовлення пиріжків і пончиків): методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | методичні вказівки;борошняні вироби;лабораторні роботи;смажені вироби;пиріжки;пончики |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 23 с.; |
Abstract: | Мета роботи: Розглянути конструкції і характеристики апаратів для виготовлення смажених борошняних виробів. Визначити основні параметри робочої камери і нагрівальних елементів автомата для виробництва пончиків. Дати енергетичну і теплову оцінку автомата. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11601 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обладнання для виробництва борошняних смажених виробів (автомати для виготовлення пиріжків і пончиків).pdf | 905.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.