ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Title: Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні
Authors: Арестов, А. Ю.
Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Keywords: вакуумний охолоджувач;режими охолодження;рослинна сировина;якість продукції;продукти харчування;черешня;строки споживання;строки переробки;соковіддача плодів черешні
Issue Date: 2011
Publisher: ОНАХТ
Series/Report no.: Современные проблемы холодильной техники и технологии: тезисы док. Междунар. науч.-техн. конференции(Одесса, 17-20 мая 2011 г.);С. 120-122
Abstract: Однією з основних задач сьогодення є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Це залежить, насамперед, від якості зберігання продукції. Було встановлено, що при швидкому охолодженні рослинної сировини, хіміко-біологічні процеси протікають менш інтенсивно. А аналіз існуючих способів охолодження показав, що найбільш ефективно використовувати вакуумне охолодження рослинної сировини. One o f the prim ary goals o f present time is population maintenance with a qualitative foodstuff. It depends first o f all on quality o f storage o f production. It has been defined, that at fa st cooling o f vegetative raw materials, chemical and biological processes proceed less intensively. The analysis o f existing ways o f cooling has shown what most effectively to use vacuum cooling o f vegetative raw materials.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record   




Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.