Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Title: | Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні |
Authors: | Арестов, А. Ю. Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | вакуумний охолоджувач;режими охолодження;рослинна сировина;якість продукції;продукти харчування;черешня;строки споживання;строки переробки;соковіддача плодів черешні |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ОНАХТ |
Series/Report no.: | Современные проблемы холодильной техники и технологии: тезисы док. Междунар. науч.-техн. конференции(Одесса, 17-20 мая 2011 г.);С. 120-122 |
Abstract: | Однією з основних задач сьогодення є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Це залежить, насамперед, від якості зберігання продукції. Було встановлено, що при швидкому охолодженні рослинної сировини, хіміко-біологічні процеси протікають менш інтенсивно. А аналіз існуючих способів охолодження показав, що найбільш ефективно використовувати вакуумне охолодження рослинної сировини. One o f the prim ary goals o f present time is population maintenance with a qualitative foodstuff. It depends first o f all on quality o f storage o f production. It has been defined, that at fa st cooling o f vegetative raw materials, chemical and biological processes proceed less intensively. The analysis o f existing ways o f cooling has shown what most effectively to use vacuum cooling o f vegetative raw materials. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ломейко О. П. Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.