Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571
Название: Обґрунтування процесу завантаження плодоовочевої та ягідної продукції та параметрів живильника флюїдизаційного апарату
Авторы: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключевые слова: заморожування плодоовочевої продукції
заморожування ягідної продукції
флюїдизаційні апарати
живильник
морозильні камери
Дата публикации: 2000
Издательство: Львівський державний медичний університет
Серия/номер: Здоров’я села - здоров’я держави: тези Міжнародного наукового конгресу молодих вчених та студентів;С. 56-57
Краткий осмотр (реферат): На основі огляду та аналізу існуючих засобів механізації для швидкого заморожування плодоовочевої та ягідної продукції було встановлено, що найбільш доцільно використовувати на сільськогосподарських підприємствах флюїдизаційні апарати невеликої продуктивності. Але існуючі апарати цього класу машин, як правило, мають відкриті вікна завантажування, щ о сприяє потрапленню в морозильну камеру атмосферного повітря, яке негативно впливає на процес заморожування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571
Располагается в коллекциях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.