Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571
Title: | Обґрунтування процесу завантаження плодоовочевої та ягідної продукції та параметрів живильника флюїдизаційного апарату |
Authors: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | заморожування плодоовочевої продукції;заморожування ягідної продукції;флюїдизаційні апарати;живильник;морозильні камери |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | Львівський державний медичний університет |
Series/Report no.: | Здоров’я села - здоров’я держави: тези Міжнародного наукового конгресу молодих вчених та студентів;С. 56-57 |
Abstract: | На основі огляду та аналізу існуючих засобів механізації для швидкого заморожування плодоовочевої та ягідної продукції було встановлено, що найбільш доцільно використовувати на сільськогосподарських підприємствах флюїдизаційні апарати невеликої продуктивності. Але існуючі апарати цього класу машин, як правило, мають відкриті вікна завантажування, щ о сприяє потрапленню в морозильну камеру атмосферного повітря, яке негативно впливає на процес заморожування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обгрунтування процесу завантаження плодоовочевої та ягідної продукції та параметрів живильника флюїдизаційного апарату.pdf | 761.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.