Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-10-11T06:37:53Z-
dc.date.available2018-10-11T06:37:53Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567-
dc.description.abstractНайактуальнішою проблемою сільського господарства є максимальне збереження виробленої продукції, особливо це стосується таких видів сировини, як плоди та ягоди. Адже ця продукція потребує особливих умов зберігання. Серед існуючих способів зберігання плодів та ягід лише заморожування дозволяє не тільки довгостроково її зберігати, а й при цьому утримувати до 99 відсотків харчової цінності. Для заморожування плодової та ягідної продукції найбільше поширення отримали повітряні, а саме флюїдизаційні, та кріогенні апарати.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОГАХuk
dc.relation.ispartofseriesСовременные проблемы холодильной техники и технологии:сборник научных трудов 2-ой Международной научно-технической конференции ( Одесса, 17-19 сентября 2002г.);С. 122-123-
dc.subjectзбереження виробленої продукціїuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectзаморожування плодової продукціїuk
dc.subjectзаморожування ягідної продукціїuk
dc.subjectкріогенні апаратиuk
dc.subjectфлюїдизаційні апаратиuk
dc.subjectвитрати енергіїuk
dc.subjectвологе повітряuk
dc.subjectпродуктивність живильника-насосуuk
dc.titleМетодика розрахунку живильника-насосу для флюїдизаційного апарату при заморожування плодової та ягідної продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.