Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2018-10-10T12:31:15Z-
dc.date.available2018-10-10T12:31:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4557-
dc.description.abstractСвіжі яблука містять значно більше біологічно активних речовин, ніж продукти їх переробки, зокрема багаті на фенольні речовини. За участю яких формується природній колір та смак плодів. Фенольні речовини, будучи хімічно активними - нестабільні їх окислення і подальше перетворення супроводжується зміною забарвлення і зниженням якості плодів при зберіганні. Тому проблема подовження терміну зберігання яблук для споживання їх в свіжому виді набуває пріоритетною значення. Відомо, що при застосуванні антиоксидантів можливо подовжити термін зберігання свіжих плодів. Тому метою нашого дослідження було вивчити динаміку фенольних речовин в плодах яблуні за дії антиоксидантних композицій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУманьський НУСuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених: тези;Ч. 1.-
dc.subjectсвіжі яблукаuk
dc.subjectфенольні речовиниuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectплоди яблуніuk
dc.subjectДЕПААuk
dc.subjectобробка АКМuk
dc.subjectсорт яблукuk
dc.titleДинаміка фенольних речовин в плодах яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf487.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.