Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4557
Title: Динаміка фенольних речовин в плодах яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
Authors: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Bayberova, Svitlana
Keywords: свіжі яблука;фенольні речовини;антиоксиданти;плоди яблуні;ДЕПАА;обробка АКМ;сорт яблук
Issue Date: 2012
Publisher: Уманьський НУС
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених: тези;Ч. 1.
Abstract: Свіжі яблука містять значно більше біологічно активних речовин, ніж продукти їх переробки, зокрема багаті на фенольні речовини. За участю яких формується природній колір та смак плодів. Фенольні речовини, будучи хімічно активними - нестабільні їх окислення і подальше перетворення супроводжується зміною забарвлення і зниженням якості плодів при зберіганні. Тому проблема подовження терміну зберігання яблук для споживання їх в свіжому виді набуває пріоритетною значення. Відомо, що при застосуванні антиоксидантів можливо подовжити термін зберігання свіжих плодів. Тому метою нашого дослідження було вивчити динаміку фенольних речовин в плодах яблуні за дії антиоксидантних композицій.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4557
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf487.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.