Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4556
Title: Динаміка окисних процесів при тривалому зберіганні яблук з використанням антиоксидантів
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Bayberova, Svitlana
Keywords: зберігання;антиоксиданти;яблуня сорт Айдаред;тривалість зберігання;вміст цукрози;дозрівання;плівкоутворювач;стиглість плодів;вміст титрованих кислот;обприскування
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;№ 93 (С. 86-91)
Abstract: Для забезпечення населення свіжими плодами протягом всього рокуі дуже важливо зберегти їх якість з мінімальними втратами біохімічних показників при зберіганні. В даний час у закордонній і вітчизняній практиці для тривалого зберігання плодів застосовується й апробується цілий комплекс хімічних сполук, що володіють антиоксидантними властивостями. З 1994 року такі дослідження виконуються і в нашому університеті.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4556
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf836.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.