Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4556
Title: | Динаміка окисних процесів при тривалому зберіганні яблук з використанням антиоксидантів |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana |
Keywords: | зберігання;антиоксиданти;яблуня сорт Айдаред;тривалість зберігання;вміст цукрози;дозрівання;плівкоутворювач;стиглість плодів;вміст титрованих кислот;обприскування |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;№ 93 (С. 86-91) |
Abstract: | Для забезпечення населення свіжими плодами протягом всього рокуі дуже важливо зберегти їх якість з мінімальними втратами біохімічних показників при зберіганні. В даний час у закордонній і вітчизняній практиці для тривалого зберігання плодів застосовується й апробується цілий комплекс хімічних сполук, що володіють антиоксидантними властивостями. З 1994 року такі дослідження виконуються і в нашому університеті. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4556 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.