ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4551
Title: Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации
Other Titles: Адаптація тістомісильних машин до корабельних умов експлуатації
Adaptating kneading machine to the ship's operating conditions
Authors: Янаков, Валерий Петрович
Янаков, Валерій Петрович
Yanakov, Valerii
Keywords: корабль;тестомесильная машина;технология замеса теста;варьирование;фактор;условия;ограничения
Issue Date: 2017
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 68-76)
Abstract: RU: в статье рассмотрен вопрос определения направления соответствия энергетического воздействия на перемешиваемое сырье в тестомесильных машинах по реализации процессов перемешивания теста. Найден промежуток варьирования параметров Ропт, который дает возможность, опираясь на выбранные критерии КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ., достичь заданного уровня реализации технологий производства хлебопекарных, макаронных и кондитерских изделий в корабельных условиях эксплуатации тестомесильных машин. UK: в статті розглянуто питання визначення напрямку відповідності енергетичного впливу на перемішувати сировину в тістомісильних машинах з реалізації процесів перемішування тіста. Знайдений проміжок варіювання параметрів Ропт, який дає можливість, опираючись на обрані критерії КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ., досягти заданого рівня реалізації технологій виробництва хлібопекарських, макаронних і кондитерських виробів в корабельних умовах експлуатації тістомісильних машин. EN: The article touches on a question of determining the direction of the respective energy impact on the stirred raw materials in mixing machine for mixing the test implementation processes. We found a gap between parameters Ропт when different criteria is used КТМ, КТ.В., КИ.М., КЭ which provides an opportunity to achieve a given level of implementation of technologies bakery, pasta and confectionery products in the ship's conditions when kneading machines is utilized.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4551
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-68-76.pdf619.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.