Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКоротка, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorКороткая, Ирина Александровна-
dc.contributor.authorKorotka, Iryna-
dc.date.accessioned2018-10-10T08:38:36Z-
dc.date.available2018-10-10T08:38:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4545-
dc.description.abstractUK: Досліджували вплив компонентного складу субстрату на функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку при вирощуванні на різних субстратах. Встановлено, що вирощування базиліку у чистому торфі та у субстратах з перенасиченням перлітом індукує стрес і зміщення рівноваги у системі прооксиданти↔антиоксиданти у напрямі активації пероксидного окиснення ліпідів. RU: Исследовали влияние компонентного состава субстрата на функционирование системы антиоксидантной защиты базилика при выращивании на разных субстратах. EN: The influence of the substrates on the functioning of the antioxidant protection system of basil was investigated. It has been established that the cultivation of basil in pure peat and in substrates with glut of perlite induces stress and equilibrium shift in the system of prooxidant - oxantants in the direction of activation of lipid peroxidation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 299-306)-
dc.subjectбазилікuk
dc.subjectсубстратuk
dc.subjectстресові фактори при вирощуванні базилікуuk
dc.subjectмалоновий диальдегідuk
dc.subjectсупероксиддисмутазаuk
dc.titleФункціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстратуuk
dc.title.alternativeФункционирование системы антиоксидантной защиты базилика зависимо от компонентного состава субстратаuk
dc.title.alternativeFunctioning of antioxidant protection system of basilic dependent on component composition of substrateuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Праці ТДАТУ 2018 т.1-299-306.pdf465.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.