Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533
Title: | Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: монографія |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Yalpachyk, Volodymyr Zahorko, Nadiia Kiurchev, Serhii Tarasenko, Vira Kiurcheva, Liudmyla Budenko, Serhii Hryhorenko, Olena Struchaiev, Mykola Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | виробництво свіжозамороженої продукції;рослинна сировина;низькотемпературне заморожування;динаміка популяцій мікрофлори;вплив процесу розморожування;мікроструктура замороженої сировини;проведення біохімічних досліджень;холодильної обробки;створення експериментальних стендів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні |
Abstract: | Монографія розрахована на широке коло фахівців наукових
співробітників та здобувачів вищої освіти, які вивчають технологію
зберігання плодоовочевої продукції |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533 |
Appears in Collections: | Монографії
|