Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533
Title: Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: монографія
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Yalpachyk, Volodymyr
Zagorko, Nadiia
Kiurchev, Serhii
Tarasenko, Vira
Kjurcheva, Lyudmila
Budenko, Serhii
Hryhorenko, Olena
Struchaiev, Mykola
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: виробництво свіжозамороженої продукції
рослинна сировина
низькотемпературне заморожування
динаміка популяцій мікрофлори
вплив процесу розморожування
мікроструктура замороженої сировини
проведення біохімічних досліджень
холодильної обробки
створення експериментальних стендів
Issue Date: 2018
Publisher: Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Abstract: Монографія розрахована на широке коло фахівців наукових співробітників та здобувачів вищої освіти, які вивчають технологію зберігання плодоовочевої продукції
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія_Заморожування_в_репозитарій.PDF1,1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.